Gå till innehåll
Lycksele Konståkningsförening
Lycksele Konståkningsförening

Skridskoskolan

Välkommen till Lycksele konståkningsförenings skridskoskola för alla från 4 år och uppåt. Egna skridskor och hjälm behövs. Vi lär ut skridskoåkning på ett roligt och lärorikt sätt genom glädje, glöd och gemenskap. Våra ledare är utbildade av Svenska konståkningsförbundet.

Säsongen 2023/2024

Träningstid:
Tisdagar 18:00 - 18:50
Säsongsstart tisdag 19 september, med uppehåll för höstlov och jullov, och säsongsavslut i och med vår isshow i april.

Anmälan:
Fyll i anmälningsformuläret via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Anmälningsformuläret gäller både om man vill prova på skridskoskolan ett par tillfällen och sedan bestämma sig, eller om man vet redan nu att man vill vara med hela säsongen. Se mer info i själva formuläret. Våra åkare från säsongen 22/23 behöver inte anmäla igen.

Klädsel:
För åkarna i skridskoskolan ser vi gärna att de har varma men smidiga kläder samt hjälm. Se till att hjälmen sitter stadigt, en tunn mössa under kan vara bra. För alla åkare rekommenderar vi att det alltid finns ett par extra vantar till hands.

Skridskovård:
Torka av skenorna med en trasa för att undvika rost. Sätt inte tillbaka plastskydden utan trä gärna på mjuka skydd i textil som sitter på till nästa pass. Se till att ditt barn alltid har plastskydd på skridskorna på vägen mellan isrink och omklädningsrum. Skenorna förstörs väldigt lätt om man går på annat underlag än is.

En bild

Bild från 2022 och vår årliga isshow, det året visade vi upp vår tolkning av "Hitta Nemo".

Sponsorer

Besöksadress
Timmervägen 39
921 33 Lycksele

Postadress
Lycksele Konståkningsförening
c/o Anna Lundquist
Timmervägen 39
921 33 Lycksele