Hoppa till sidans innehåll

Hem

Tävlingsrapport Tannensnurran

08 NOV 2015 23:40
2015-års sammandrag och Lyckseletävling har lagts till handlingarna.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:24

Vill börja med att tacka alla inblandade! Utan ert engagemang hade vi inte fixat detta.

Tack alla åkare, tränare, domare och föräldrar för ett fantastiskt jobb som pågått under flera dagar. Ni är guld värda för vår förening och för våra barn och ungdomar.
Vill rikta ett speciellt tack till Annika Salo som dragit ett tungt lass för att göra vårt evenemang möjligt. Mycket sker i det dolda men är grundbultar för att vi ska kunna genomföra detta.

Det har varit så roligt att se vår ishall krylla av konståkare i alla möjliga åldrar och kunskapsnivåer. Jättekul att konståkningen växer både i Lycksele och i övriga klubbar. Är ju en fantastisk idrott på alla sätt!

Tävlingen lämnade ett leende på läpparna. Alla åkare gjorde sitt bästa och bland de som tävlade första gången fanns en spänd förväntan.

Först ut var klassen Minior C1. Där visade Alva Johansson upp ett bra utfört program med fina piruetter som gav en tredje plats. Både Vendla Lundquist och Maja Wincent tävlade för första gången och gjorde fina framföranden av sina program och kom på en delad fjärdeplats.

I klassen Minior C3 fick två Lyckseletjejer kliva upp på prispallen. Ebba Kangas vann klassen efter ett fint framfört program med en kombinationspiruett som stack ut. Greta Fredriksson tävlade för första gången och visade upp både snabba piruetter och höga hopp. Det blev en tredje plats för henne i debuten.

Freja Jonsson vann klassen Minior C4 med ett härligt framförande och många fina moment. Nästa gång blir det även axel i programmet.

Det var tyvärr endast en startade i klassen Junior C. Amina Hoss kände sig osäker på programmet när det var hennes tur men hon tog sig samman och lyckades bemästra den känslan. Hon visade framförallt upp fina rörelser och bra piruetter.

Vi hade fyra startande i klassen Ungdom C1. Wilma Sjögren tävlingsdebuterade med ett fint program och bra hopp. Emilia Haller sträckte på sig lite extra och visade upp ett fint program på isen. Det blev en delad sjätte plats för dessa tjejer.
Olivia Mörtzell kom på fjärde plats efter ett bra framförande med fina hopp. Leia Edler kom tvåa med tjusig åkning och flera väl utförda moment.

I klassen Ungdom C2 var Anja Lindberg laddad till tänderna och hon visade även det ute på isen. Det blev en andra plats för ett väl genomfört program.

Elina Johansson tävlade i klassen Ungdom C4. Hon gjorde sitt bästa framförande hittills med flera bra moment. Det blev en delad femte plats för henne.

Davina Fellgård tävlade sin första tävling denna säsong. Med sitt fina Mulanprogram och vackra hållning blev det en fjärde plats i Ungdom B13. Emilia Wissting fortsätter att imponera i tävlingssammanhang. Med fem klarade dubbelhopp och fin skridskoåkning belönades hon med en första plats.

Emma Lundgren kom på andra plats i klassen Junior B2. Emma åkte bra och var snudd på att klara både ett och två dubbelhopp i programmet. Nästa gång...

Bra kämpat allesammans!
Kom ihåg att det viktigaste är att ni har roligt ute på isen och gör ert bästa, vilket alla gjorde i dag. Ni ska vara stolta över er själva, för det är vi!

/Tränarna genom Jessica

lutz

Skribent: Jessica Tjällman

Postadress:
Lycksele KF - Konståkning
Anna Lundquist, Timmervägen 39
92133 Lycksele

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsekonstakning@gmail...

SISUskellefteå kraft

Vill du läsa mer www.LFvasterbotten.se