Hoppa till sidans innehåll

Hem

Framgångsrik helg i Östersund

27 OKT 2015 11:23
Vi fick med oss fina resultat från Castor Cup i Östersund. Nu har vi dessutom en till A-åkare i föreningen.
  • Skapad: 27 OKT 2015 11:23

Emilia Wissting visade upp ett jättefint program under lördagen med fyra olika dubbelhopp (salchow, toeloop, ögel och flip) och satte nytt poängrekord med 27,72. Hon fick även kliva högst upp på prispallen i klassen Ungdom B13.

Under söndagen var det dags för test för Emilia och det gick bara bra. Hon har nu klarat samtliga moment i fritest 3 så nu väntar A-serien även för henne. Jätteroligt! Stort grattis Emilia till både vinsten och avancemanget i ungdomsklassen!

 

Amalia Hägglund åkte sitt bästa kortprogram hittills med härlig presentation och fina hopp som gav henne 26,40. Det resulterade i en sjätte plats av 21 startande. På söndag skulle Amalias försöka toppa sitt fina kortprogram. Vilket hon gjorde med bravur!

Med 49,24 i friåkningen fick hon över 75 poäng totalt. Första gången över 70 poäng och alltså personbästa med stor marginal. Det blev en fjärde plats i friåkningen och en sjunde plats totalt. Härligt Amalia!


I helgen var det även tävlingspremiär för Emma Lundgren i klassen Junior B2. Emma åkte ett fint program med två bra axel och fina piruetter trots att fjärilarna i magen var många. Det blev 21,62 poäng och en fjärde plats. Bra kämpat Emma!

 

Tack alla inblandade för en trevlig helg!/Jessica

IMG_4832 IMG_4874
Skribent: Jessica Tjällman

Postadress:
Lycksele KF - Konståkning
Anna Lundquist, Timmervägen 39
92133 Lycksele

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lsekonstakning@gmail...

SISUskellefteå kraft

Vill du läsa mer www.LFvasterbotten.se